Let’s talk music!

Laat van je horen!

Onze dj’s kunnen heel goed luisteren!

Luisteren is ongetwijfeld een van onze sterkste punten. Dat hoort zo als dj natuurlijk. Vertel dus vooral wat je precies zoekt en welk feestje je in gedachten hebt, want je hebt onze volledige aandacht!

Join our dj team!

Ben je zelf een professionele feest dj en wil je ook leads en aanvragen via DJ Crew ontvangen? Stuur ons gerust al even je contactgegevens, referenties en samples. We nemen snel contact met je op om onze dj service en samenwerkingsvoorstellen te bespreken.

Zo kan je ons bereiken

De bezieler van DJ Crew wordt door serieuze mensen ook wel eens Ronny Vandermosten genoemd, maar DJ Vandermosten, dat klinkt nu eenmaal niet even goed als DJ Crew, toch?
Waarom we je dit vertellen? Gewoon opdat je niet zou schrikken wanneer je een zekere Ronny aan de telefoon krijgt wanneer je DJ Crew telefonisch probeert te bereiken. Al is een mailtje sturen vaak handiger, want met die koptelefoon op de oren horen we onze telefoon meestal niet rinkelen.

DJ Crew
DJ Bexx a.k.a. Ronny Vandermosten
M 0498.52.31.52 | info@djcrew.be
Ondernemingsnummer: BE0839.330.409

Last-minute dj gezocht?

De dj database van DJ Crew is uitgebreider dan je denkt. Heeft jouw dj op het nippertje afgebeld en zoek je op de valreep nog een vervanger? Laat het ons maar even weten. Als DJ Bexx himself niet meer beschikbaar is, kunnen we misschien alsnog een last-minute dj voor je vinden.  Uiteraard blijf je als klant zeker van de vertrouwde DJ Crew service, want wij blijven je rechtstreekse contactpersoon en verzorgen alle communicatie, de nodige materialen en de administratie.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Gewenste datum feest

    Uw bericht