FAQ

Alles kan en alles is bespreekbaar, maar zo werken we liefst.

Enkele veelgestelde vragen en de antwoorden die je zoekt

Moet je zelf dj materiaal voorzien?

Nope, Je hoeft helemaal niets te voorzien. Wij beschikken over professioneel dj materiaal van topkwaliteit en werken liefst met onze eigen dj installatie. Wij brengen trouwens ook standaard een microfoon met draadaansluiting en reservemateriaal mee om eventuele technische storingen onmiddellijk te verhelpen.

Je moet ons enkel even laten weten welke materialen er al aanwezig of nog nodig zijn. Is er al een klankinstallatie en/of feestverlichting aanwezig? Heb je ook een draadloze microfoon, projector, projectiescherm, rookmachine of onze fotozuil nodig?

Indien je feest doorgaat in een feestzaal die vraagt om de eigen dj installatie te gebruiken, dan maken we vooraf een afspraak met de feestlocatie om de installatie te bekijken en te testen. Enkel zo zijn we zeker dat tijdens het feest alles vlekkeloos verloopt.

Wanneer wordt het dj materiaal opgesteld?

Wij komen bij voorkeur ruim op voorhand en na afspraak met de feestlocatie ons dj materiaal en de klank en lichtarmaturen opstellen. Zo ondervinden jij en je gasten zeker geen hinder.

Kan je ook extra feest- en dj materiaal huren?

Bij DJ Crew kan je allerlei professioneel dj materiaal, klank- en lichtinstallaties huren als je zelf ook professioneel dj bent en bijgevolg over de technische kennis beschikt om deze materialen correct te gebruiken. Wanneer je DJ Crew als dj inhuurt voor een feest, kan je wel extra dj materiaal, geluidsinstallaties, lichten en rookmachines huren. Wij assisteren je dan ter plaatse bij het opstellen, het gebruik en het afbreken.

Denk je er aub wel aan om de aanvraag om dj materiaal, licht en geluid en geluidsinstallaties tijdig te bezorgen zodat we onze voorraad  kunnen reserveren?

Wist je trouwens dat je ook een te gekke fotozuil kan huren om party pics van je gasten te maken? Die fotozuil kan je optioneel bijhuren, volledig personaliseren en bijvoorbeeld ook als origineel gastenboek gebruiken.

Welke muziekstijl spelen jullie?

DJ Crew dj’s mag je gerust all-round noemen. Ze draaien en mixen zowat alle muziekstijlen. Voor het feest bespreken we samen met jou welke nummers je zeker wel of zeker niet in de playlist wil horen. Wij vullen deze lijst ter plaatse verder aan met bijpassende songs en met verzoeknummers van de gasten.

Hoe zit het met de dresscode?

Je mag een verzorgde en nette dj verwachten. Organiseer je een themafeest of heb je een specifieke dresscode in gedachten, dan passen ook wij onze kledij graag aan!

In welke regio werken jullie?

Je kan ons 7/7 boeken voor een feest eender waar in België.

Hoe spreken we af?

Neem je eerst even contact met ons op? We maken dan graag een afspraak om telefonisch een en ander te overlopen of om meteen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Voor trouwende koppels is een kennismakend gesprek trouwens steeds gratis en vrijblijvend. Hebben we de playlist en je voorkeuren besproken, dan maken wij nadien nog een afspraak met de locatie om enkele uren voor het feest het dj materiaal ter plaatse te komen installeren. En dan zien we jou enkele uren later terug op de dansvloer!

Hoe en wanneer een booking maken?

Laten we beginnen met een mailtje of een telefoontje. Vergeet je daar trouwens zeker niet de datum van het feest in te vermelden? Zo kunnen we meteen nagaan welke dj op deze datum nog vrij is.

Is DJ Bexx reeds bezet op jouw feestdatum, dan kunnen we vast een andere professionele dj uit ons dj team met jou in contact brengen.
Wil je enkel bezieler Ronny (DJ Bexx) van DJ Crew als dj inhuren, dan is ruim op voorhand boeken zeker de boodschap!

Vervolgens bezorgen we je een prijsvoorstel en een blanco contract waarin de praktische afspraken en betalingsvoorwaarden zijn opgenomen. Een boeking is slechts definitief als wij het contract ondertekend terug hebben ontvangen en ook wij aan jou de datum bevestigd hebben.

Je kan uiteraard steeds een vrijblijvende optie nemen voor de feestdatum. In dat geval zullen we je contacteren indien we een andere aanvraag voor dezelfde datum ontvangen en jou de eerste keuze laten om snel te beslissen.

Wordt er een overeenkomst opgesteld?

Wij stellen inderdaad een overeenkomst op waarin jouw en onze rechten en plichten en de betalingsvoorwaarden duidelijk omschreven zijn. Zo zijn we beiden zeker van de gemaakte afspraken en hoef je je nooit zorgen te maken dat je dj niet zou komen opdagen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden en prijzen?

Wij verkiezen cash betaling ter plaatse. Voor bedrijven is betaling per overschrijving na ontvangst factuur eveneens mogelijk.

En hoe zit het met SABAM?

DJ Crew dj Ronny Vandermosten is een professionele dj en in het bezit van een officiële dj licentie. Die licentie dekt zowel de auteursrechten als de productierechten die van toepassing zijn op de gedraaide muziek. Bij een eventuele controle door SABAM ben je dus volledig in orde! Vergeet je echter niet te verifiëren of je zelf nog een SABAM aangifte dient in te dienen voor de rechten op de gedraaide muziek?

Je wil dj lessen volgen of een dj workshop inrichten?

Je wil zelf ook plaatjes leren draaien als een volleerde professional? Of wil je een dj workshop organiseren als teambuilding activiteit voor je collega’s of je kids trakteren op een creatieve en muzikale ontdekking? Jawel, ook daarvoor kan je bij DJ Crew terecht. Meer informatie over onze dj lessen en dj workshops vind je hier.  

Je hebt dringend een last-minute dj nodig?

This might be your lucky day! Neem maar even contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen. Als DJ Crew bezieler Bexx zelf niet meer beschikbaar is, dan informeren we bij de vele andere professionele dj’s die bij het dj collectief DJ Crew zijn aangesloten en dat zijn er heel wat! De kans is dus best groot dat we toch nog op de valreep een last-minute dj voor je kunnen regelen.

Je bent zelf dj en je wil deel uitmaken van ons dj team?

Je bent zelf een ervaren dj en je wil ook regelmatig dj aanvragen via ons ontvangen? Dat kan zeker. Stuur ons gerust een mailtje met je gegevens en enkele geluidsfragmenten van eerdere sets of mixen. We nemen dan snel contact met je op om onze samenwerkingsvoorwaarden en jouw voordelen toe te lichten.

Je hebt een feestzaal of club en zoekt een resident dj?

Je kan Mr. DJ Crew (DJ Bexx) in eigen persoon of een van de andere dj’s uit ons dj team ook op regelmatige basis inhuren als vaste huis dj of resident club dj. Die service verlenen we nu ook al voor verschillende feestzalen, radiozenders en discotheken. Feestlocaties kunnen hierbij rekenen op competitieve dj prijzen en uiteraard is ook een billijke commissie bespreekbaar.  De huis dj kan bovendien met de aanwezig installatie aan de slag en ook instaan voor het onderhoud ervan of eigen dj installaties voorzien. Ook lange termijn verhuur van dj materiaal in jouw evenementenlocatie, al dan niet met onderhoudsservice, is mogelijk.

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem even contact met ons en we beantwoorden ze met plezier!