Bedrijfsfeest

Professionele dj sets zoals het hoort

Een professionele dj bedrijfsfeest voor zakelijke klanten

Hoe zit het met de muziek voor je bedrijfsevent?

Of je nu een productlancering, een modeshow, een feestelijke opening, een opendeurdag of een personeelsfeest plant, in geen geval mag een aangepast streepje muziek ontbreken. Muziek bepaalt namelijk in grote mate de sfeer en ook de indruk die het event op de gasten en zakenrelaties zal nalaten.

Heb je trouwens al een dj bedrijfsfeest gevonden die de juiste muzikale omkadering voor het event kan verzorgen?

Een maatwerk muziekje voor een uniek moment

Wij kiezen er resoluut voor om als dj bedrijfsfeest geen voorgefabriceerde mixen te gebruiken, maar om steeds een live dj set te draaien. Zo’n live dj act zullen de gasten ongetwijfeld appreciëren. Het is alweer een bijzondere touch waardoor ze zich jouw bedrijfsevent nog lang zullen herinneren.

Ook voor de muziekkeuze kiezen we voor een persoonlijke aanpak.  We maken vooraf samen een shortlist met nummers die niet op de playlist mogen ontbreken en een blacklist van liedjes die beter niet uit de boxen knallen. Deze playlist zal als leidraad dienen, want we vullen die graag aan met verzoeknummers van de gasten om de dansvloer in beweging te houden.

Zeker als je een themafeest in gedachten hebt, is zo’n aangepaste muziek een absolute must. Op een Roaring Twenties feestjes zal de Charleston meer impact hebben dan een techno beat en op een Mafia of Casino avond zal Sinatra zeker niet misstaan. Kwestie van de juiste sfeer te creëren.

Wij hebben alleszins de ervaring én de muzikale kennis om de juiste nummers te selecteren en die ook live smooth te mixen. Je medewerkers en/of zakenrelaties zullen meteen in de juiste sfeer belanden en als er een dansvloer voorzien is, wordt die ongetwijfeld snel veroverd.

Time is money!

Er kruipt heel wat tijd en energie in de voorbereiding van een bedrijfsfeest. Er moet heel wat geregeld worden, maar tijd is kostbaar. Gelukkig kan je dj bedrijfsfeest niet alleen de muzikale omlijsting verzorgen, maar ook meteen het nodige geluid en licht materiaal leveren. Zo heb je maar 1 contactpersoon nodig om heel wat taken van het to do lijstje te schrappen.

Professionele geluid- en lichtinstallaties, rookmachines, projectors en de bijhorende projectieschermen, het zijn allemaal zaken die je meteen bij je dj bedrijfsfeest kan huren. We hebben zelfs een fotozuil te huur waarmee je gasten een blijvend aandenken aan een memorabel bedrijfsevent kan overhandigen.

Of had je graag een live cover band geboekt om het event net iets bijzonderder te maken? Ook daarvoor hebben we de juiste contacten. Laat ons gerust weten wat je nog allemaal zoekt, want we denken graag met je mee!

Professionals care about image!

Last but not least, ook aan het bedrijfsimago moet worden gedacht. Zelfs een dj voor bedrijfsfeesten ontsnapt niet aan een kritische blik. Wij garanderen dat we professioneel en verzorgd voor de dag komen. We passen onze kledij met plezier aan de dresscode aan.

En zo’n dj die voortdurend in de microfoon staat te roepen, dat past ook niet echt in het plaatje. Wij zoeken die ongewenste aandacht alleszins niet op. De DJ Crew party dj’s horen liever de muziek, dan hun eigen stemmen.

Stuntelige toestanden? Ook die worden vermeden. Via DJ Crew schakel je een ervaren dj in voor je bedrijfsfeest en die werkt enkel met dj materiaal van topkwaliteit. Gaat er toch iets mis, dan hebben we reservemateriaal ter plaatse om het technisch defect meteen te verhelpen.

Wil de bedrijfsleider een korte speech geven? Een microfoon hebben we uiteraard ook ter beschikking en we kunnen zelfs enkele passende tunes voorzien om de speech extra kracht bij te zetten.

dj materiaal huren

Hoe zit het met de dj prijzen?

De meeste antwoorden op je vragen kan je vast terugvinden in de FAQ, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren indien extra toelichting gewenst is. Ook om een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen voor een dj bedrijfsfeest hoef je enkel een berichtje te sturen. En natuurlijk kunnen we factureren! Je bent namelijk bij een professionele dj service terecht gekomen mét dj licentie én ondernemingsnummer.