Huwelijk

Zeg maar wat JIJ wil, want het is JOUW dag!

f

Je verwacht veel van je trouw dj! Gelijk heb je!

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken als je via DJ Crew een dj voor je huwelijk boekt. Onze trouwdj’s zijn stuk voor stuk professionals die perfect weten hoe ze jouw belangrijkste dag moeten afsluiten met een spetterend trouwfeest waar nog lang over gestoeft zal worden. Vooraf even de playlist overlopen? Uiteraard! Professioneel dj materiaal? Check! Special requests? Zeg maar wat je in gedachten hebt!

No worries…. Everything is under control!

Je belooft op deze dag eeuwige trouw? Wij beloven jou een zorgeloos feest. Hoe we dat doen?
Door het zekere voor het onzekere te nemen!

  • Alleen de geluidsinstallatie van de feestlocatie zelf mag gebruikt worden? Geen probleem! Je dj huwelijk gaat vooraf een kijkje nemen en de installatie testen. Zo zijn jullie, en zijn ook wij, zeker dat alles perfect functioneert op de grote dag.
  • Wanneer we met eigen dj materiaal draaien, komen we die ruim op voorhand in de feestzaal installeren. Je zal dus geen dj zien rommelen terwijl je nog van het diner aan het genieten bent. Wij zijn de geluids- en lichtinstallaties enige uren vooraf al ter plaatse komen installeren.
  • Hoe zit het met de geluidsinstallatie voor de eigenlijke huwelijksceremonie? Ook een ceremonieset voor lezingen en toespraken en de geluidsinstallatie voor de muzikale intermezzo’s kan je via DJ Crew huren.
  • Het kan altijd voorvallen natuurlijk, een technisch defect. Al is de kans zeer klein dat het ons zal overkomen, want als professionele dj huwelijk kiezen we bewust voor dj materiaal van topkwaliteit. Toch hebben we steeds reservemateriaal mee om een technisch probleem meteen te kunnen verhelpen.
  • De dj die je bij DJ Crew boekte valt ziek? Ook dat is geen reden tot paniek. Er zijn verschillende professionele dj’s aangesloten bij ons dj collectief dus kunnen we vast een waardige last-minute vervanger uit ons dj team oproepen. Zelfs als je niet via DJ Crew boekte en toch nog een last-minute dj zoekt, mag je ons zeker even contacteren.
  • Nonkel Rudy mag plaatjes komen aanvragen zoveel hij wil, nummers die je vooraf als “no go” bestempeld hebt, zullen niet op de draaitafel belanden. Andere verzoeknummers die passen bij de door jou opgelegde muziekstijl kunnen uiteraard wel. De gasten hebben zo inspraak in de playlist en ook geen enkele reden meer om niet op de dansvloer te verschijnen.
  • Een trouw dj die belooft te komen en uiteindelijk niet opdaagt? Geen nood, dat zal je bij ons niet meemaken. Wij stellen namelijk een overeenkomst op die beide partijen zekerheid verschaft. Een woord is een woord!

Hoe zit het met de rest van de party planning?

Bij DJ Crew kan je niet alleen een betrouwbare trouw dj boeken. We kunnen je ook met vele andere zaken assisteren.

  • Op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij kunnen wel enkele mooie feestzalen in Vlaanderen aanraden.
  • Nog geen dj materiaal of nog een geluids- en lichtinstallatie nodig? Bij DJ Crew kan je heel wat feest- en dj materiaal huren zoals geluidsinstallaties, lichteffecten, rookmachines, projectieschermen en beamers en zelfs een fotozuil voor te gekke party pics!
  • Graag live muziek én een dj set? We brengen je met plezier in contact met live performers en coverbands!

Of wij de trouw dj hebben die je zoekt?

Na heel wat jaren in het vak, kunnen we inmiddels al heel wat referenties voorleggen. Die mag je zeker opvragen als je ons contacteert, maar het belangrijkste om te controleren, is natuurlijk de sound en vibe. Past onze stijl bij die van jou?

Waarom test je het zelf niet even? We hebben enkele geluidsfragmenten klaargezet om je nu al een duidelijk beeld te geven. Luister je even mee?

Hoe zit het met de prijs voor deze trouw dj?

De meeste trouw dj’s hanteren ingewikkelde prijzen waarbij je nooit vooraf weet waar je aan toe bent. Je weet immers niet hoe lang het feest precies zal doorgaan en voor die vroege uurtjes wordt maar al te vaak fiks doorgerekend.

Wanneer je een  huwelijksdj boekt via DJ Crew, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij maken liefst een forfaitaire prijs tot einde feest, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien vinden wij het erg belangrijk om een goede prijskwaliteitverhouding te bieden, zodat je tevreden kan terugblikken op het feest, op onze service én op het kostenplaatje.

Hoeveel de kostprijs voor deze dj huwelijk dan juist bedraagt? Daarvoor kan je ons best even contacteren. We hebben verschillende vaste formules om uit te kiezen, maar ook een maatwerk prijsofferte is mogelijk. Vragen kost niets, want onze prijsvoorstellen zijn altijd volledig vrijblijvend!