Kinderfeest

Van herkenbare kinderliedjes tot vette Sweet 16 grooves

Nooit Too Young To Party bij deze dj kinderfeest!

Al eens aan een kindvriendelijk feestje gedacht?

Je kinderen zijn zeker niet te jong om te feesten, maar mogelijks wel nog net te jong om naar de reguliere discotheek of lokale fuif te trekken. Nochtans kijken ze vast wel uit naar een stevig feestje.

Een jarige tiener in huis of wil je de kids gewoon eens verrassen, dan is een kinderfeest of tiener disco altijd een goed idee. Bij DJ Crew vind je de geschikte dj kinderfeest om het feestgedruis in goede banen te leiden.

Where’s the party @?

Je kan een feestzaal in Vlaanderen boeken om de kids party of tienerdisco te laten plaatsvinden, maar je kan het kinderfeest ook perfect in het comfort van de eigen woning of tuin laten doorgaan natuurlijk. Wedden dat de jongeren een aansluitende sleep-over ook wel zien zitten?

Bij DJ Crew zit je goed voor beide opties. Wij kunnen namelijk zowel muziek draaien met de geluidsinstallatie van de zaal, maar beschikken ook over eigen professionele geluids- en lichtinstallaties die we zelf kunnen meebrengen. Als je de kinderen écht een verrassing van formaat wil bezorgen, kunnen we zelfs een rookmachine of mobiele foto booth voorzien. Fun verzekerd!

Music Maestro!

Welke muziek we loslaten, dat bepalen we liefst in functie van de leeftijd. De kleinsten zullen ongetwijfeld uit de bol gaan op gekende Studio 100 liedjes, maar voor de iets grotere tieners is dat helemaal niet cool. Zij zijn meer te vinden voor de eigentijdse hits van bekende boy bands en tracks van internationale dj’s.

Als voorzichtige dj kinderfeest zorgen wij er alleszins voor dat de playlist age appropriate blijft én dat de muziek niet té luid staat. Je kinderen zijn namelijk niet te jong om te feesten, maar wel te jong om permanente gehoorschade op te lopen!

DJ gezocht voor je Sweet Sixteen party?

Geen kritischer publiek dan adolescenten van ongeveer 16, 17 of 18 jaar. Zeker als het om de muziek voor hun Sweet Sixteen party draait, want dat is hét feest van de eeuw en de vibe zal uitvoerig besproken worden op school. Gelukkig zijn de DJ Crew dj’s helemaal mee met de huidige hits, sounds en fashion trends om de feestvierders via de live dj set de sfeer van alle populaire top festivals te laten herbeleven, van Tomorrowland tot Pukkelpop.

Sounds great?

Meer weten over onze aanpak en dj prijzen? We hebben verschillende all-in feestformules en ook dj service in regie aan uurprijs is mogelijk. Neem gerust even contact met ons op om een prijsvoorstel op maat te ontvangen.