Verjaardagsfeest

It’s ya birthday!

Al aan een dj verjaardagsfeest gedacht voor je birthday party?

Jarig? Dat moet gevierd worden!

Wil je je verjaardag in stijl vieren, dan is een groot feest met vrienden en familie én een professionele dj verjaardagsfeest een absolute must. Zo zal je verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en nog lang blijven nazinderen. Als je een grote dansvloer en een professionele B-day dj van DJ Crew voorziet natuurlijk…

Sweet Sixteen dj nodig?

Wordt de jarige eindelijk 16 of 17 jaar? Dan kijkt iedereen ongetwijfeld uit naar de Sweet 16 party of the century. Foute muziek, schlagers en oldies zijn hier uiteraard uit den boze. Hits van top dj’s & Tomorrowland vibes zijn de enige juiste keuze. Gelukkig zijn de populaire muziekfestivals een vaste afspraak voor de DJ Crew dj’s en kunnen we dus ook voor het allerbelangrijkste feestje de juiste grooves, beats en sounds garanderen. En natuurlijk verschijnt je party dj ook in een coole outfit die helemaal bij de eigentijdse fashion rules past. No stress…

Het feestbeest beslist!

Vooraf bespreken we samen met jou welke nummers zeker wel en zeker niet gedraaid mogen worden tijdens de B-Day party. We draaien uiteraard alle favoriete nummers van de jarige, maar ook de gasten mogen bij de dj verzoeknummers aanvragen. De enige regel is dat ze op de dansvloer verwacht worden als hun favoriete schijf gespeeld wordt!

Geef eens een dj cadeau!

Weet je niet goed met welk origineel geschenk je de jarige nog kan plezieren? Waarom geef je dan bijvoorbeeld geen spetterende verrassingsparty cadeau? Zo’n knallend geschenk zal de jarige vast niet verwachten en met een professionele dj wordt dat verjaardagsfeest ongetwijfeld een geschenk dat hij/zij nooit meer zal vergeten!

Geef je vooraf even de favoriete nummers of de muziekstijl van de jarige door? Wij zorgen ervoor dat die nummers zeker gedraaid worden tijdens de party. En zullen we meteen een leuke tune zoeken voor als de taart of het b-day cadeau verschijnt?

Ah ja, en ook van ons een gelukkige verjaardag gewenst!

Ps: Wie is er trouwens jarig? Als het feestbeest jonger is dan 16 jaar, dan kan je hier meer lezen over een kinderfeest of tienerdisco op maat. Of wordt het een Sweet Sixteen party met alles erop en eraan? Dan passen we de beats en het volume namelijk aan.