Feesten

Onze dj’s kan je boeken
mét of zonder eigen dj materiaal en voor élk type feest!

Je zoekt een feest DJ voor…?

Elk feest is anders. Wij geloven sterk dat ook de muziekkeuze aangepast moet worden aan de gelegenheid om een gevulde dansvloer en een stevige portie ambiance te verzekeren. Als je via DJ Crew een feest dj boekt voor een verjaardagsfeest, dan mag je je dus aan een heel andere aanpak verwachten dan wanneer je bijvoorbeeld een huwelijksdj voor een trouwfeest zou inhuren.

DJ bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest

Organiseer je een klassiek bedrijfsfeest, een modeshow of een personeelsfeest in een specifiek thema? Van disco fever tot fifties only en safari sounds, wij zorgen ervoor dat de muziek naadloos bij het feestthema aansluit. Ook de aankondigingen en speeches krijgen een passende tune om de sfeer erin te houden. En waarom zou je de medewerkers niet verwennen met een extra live act of coverband? Lees meer…

DJ huwelijk

DJ huwelijk

Zeker voor een huwelijk vinden we het erg belangrijk om vooraf de playlist in detail te overlopen. Hebben we de juiste versie van de openingsdans? Wat waren de openingsdans nummers van de ouders tijdens hún trouwfeest? Welke liedjes worden best niet gedraaid? Met de juiste muziekkeuze wordt het vast een stevig feestje! Hoe wij een onvergetelijk avondfeest garanderen? Dat lees je hier.

DJ verjaardagsfeest

DJ verjaardagsfeest

Vooraf bespreken we samen met jou welke nummers zeker niet op de playlist mogen ontbreken. Het is toch altijd leuk als de jarige verwend wordt met enkele van zijn/haar favoriete nummers, nietwaar? Deze playlist zal vooral als leidraad dienen, want we vullen het lijstje tijdens de party verder aan met eigentijdse muziek die iedereen kent en met verzoeknummers die de gasten komen aanvragen. Voorzie je wel een voldoende grote dansvloer? Je feest dj krijgt die namelijk in geen tijd gevuld. Meer over birthday party’s.

DJ kinderfeest / tienerdisco / Sweet 16

DJ kinderfeest, tienerdisco,  Sweet Sixteen party

Ook de jongsten gooien graag eens de benen los. Zeker wanneer de feest dj alle liedjes draait die ze door en door kennen, wordt er stevig gelachen en gedanst op de dansvloer. Afhankelijk van de leeftijd van het feestbeest en zijn/haar vriendjes draaien we aangepaste muziek om er een leuk kinderfeest, een coole tienerdisco of een onvergetelijke Sweet Sixteen party van te maken.

DJ communiefeest of lentefeest

Dj Mixer With Headphones

DJ communiefeest / lentefeest

Wedden dat de communicant een feest dj op zijn/haar communiefeest of lentefeest wel ziet zitten? Niet alle vriendjes uit de klas zullen met een dj set kunnen uitpakken en dat maakt zijn/haar feest nog unieker. In de late namiddag is de dansvloer voor de jongeren gereserveerd al mogen mama’s en papa’s gerust al even mee komen opwarmen, want nadien staan er stevige jives, swings en eigentijdse beats voor hen klaar!

DJ public events & festival dj

Grote of openbare evenementen en festivals

Een streepje muziek voor de deelnemers en het publiek van openbare evenementen of sportwedstrijden? Ook daarvoor kan je bij DJ Crew een enthousiaste disc jockey met of zonder eigen dj materiaal boeken. Mr. DJ Crew himself, Dj Bexx, heeft ook heel wat ervaring als festival dj voor verschillende grote evenementen en festivals zoals Yes 2 Day Festival, Tomorrooiland, de Druivenfeesten, enz…

Ander feestje in gedachten?

Dj Mixer With Headphones

Ander feestje in gedachten?

Je kan ook een feest dj boeken om een heel ander type party zoals een babyborrel, een tuinfeest, een modeshow of een publiek (sport)event op te luisteren. We kunnen bijvoorbeeld ook een muzikale reis doorheen de jaren maken voor een jubileumfeest of het afscheidsfeest of penisoenfeest van een van je medewerkers. Of wil je senioren laten genieten van een heerlijk vleugje nostalgie met hits van toen? Alles kan! Bij DJ Crew vind je namelijk all-round dj’s die alle stijlen aankunnen. Jij vraagt, wij draaien!

Wist je trouwens dat DJ Bexx van DJ Crew ook geregeld in clubs en voor radiozenders draait? Ook wanneer je een stevige fuif of een muziekfestival organiseert, ben je bij DJ Crew dus aan het juiste adres. Groovy sounds, vette platen en perfect mixen, is wat je van party dj Bexx mag verwachten.

Ja, het mag soms ook iets stiller

Onze feest dj’s kunnen de dansvloer doen ontploffen, maar dat wil niet zeggen dat we ook niet voor rustige en sfeervolle achtergrondmuziek kunnen zorgen. Tijdens het diner voorzien we bijvoorbeeld met plezier een rustig en sfeervol streepje muziek dat net zacht genoeg is, zodat je gasten niet hoeven te brullen om een conversatie te voeren.