Onze dj’s draaiden al in heel wat feestzalen in Vlaanderen en Wallonië

Nog wat party tips of leveranciers nodig?

Onze partners en handige links

De voorbereiding van een geslaagd feest mag niet onderschat worden. Er moet heel wat geregeld worden en je moet vooral de juiste partners vinden om je écht van een topfeestje te verzekeren.

Als ervaren dj komen wij regelmatig in contact met bedrijven die mogelijks net aanbieden wat jij zoekt. Dus waarom zouden we je niet een handje helpen en wat handige links verzamelen in 1 praktisch overzicht?

Zalen

Feestlocaties en feestzalen Vlaanderen

DJ Crew dj’s kan je overal aan het werk zien en horen. We draaien bij particulieren thuis, op de radio, op muziekfestivals en openbare evenementen, maar uiteraard ook in verschillende feestzalen in Vlaanderen. Dat kan zowel op afroep, maar we draaien in sommige feestzalen ook al als vaste huis dj met de aanwezige dj infrastructuur (die we ook kunnen onderhouden en updaten) of met onze eigen dj installaties.

Deze feestlocaties zijn voor ons intussen bekend terrein.

Feestzalen Vlaams-Brabant

Feestzalen Waals-Brabant/Wallonië

Feestzalen Limburg

Feestzalen Antwerpen

Feestzalen Oost-Vlaanderen

Feestzalen West-Vlaanderen

Feestzalen provincie Luxemburg

Andere locaties

Muziek

Live muziek & cover bands

Voor live muziek op je feest, is een cover band altijd een goed idee. Je hebt namelijk een live act die nummers brengt die je gasten ongetwijfeld kennen en waarschijnlijk zelfs meezingen. Liever een akoestische toets voor of tijdens je event? Ook violisten en saxofonisten kan je via DJ Crew boeken!

Mission Impossible

382537_10151935164770375_364096182_n

De coverband Mission Impossible is zeker een aanrader. De band speelt met een wisselende bezetting en is zo bijzonder flexibel. In hun uitgebreid repertoire zitten bovendien vast wel nummers die perfect bij jouw feestgelegenheid passen. Waar Mission Impossible eindigt, start vervolgens uiteraard de after-party verzorgd door je allround party dj van DJ Crew!

Nerveus (Ambiance Coverband)

NerVeuS is een allround coverband die de hits van pop- rock en folkcovers van de jaren ’50 tot het recente heden op en eigenwijze manier brengt. Ze zijn ook niet vies een uitstapje naar een zotte Vlaamse schlager.
Songs van “Zeg eens meisje” tot “Sex on fire”, van “Elvis” tot “Eminem” en dat met een jarenlange ervaring op Vlaamse en internationale podia.

 

Bureaus

Evenementenbureaus, wedding planners & ceremoniemeesters

Als je het plannen van je event of party toch liever uitbesteedt, dan nemen deze professionals de voorbereidingen met plezier van je over.

Alle Gebeure

846601AF-0C75-4003-A40E-C5E6E0CA9DB0[25]

Davy Achten is zaakvoerder van Alle Gebeure wedding planning & styling gevestigd in Leuven. Als professioneel wedding planner & stylist is hij gespecialiseerd in het organiseren en stylen van gepersonaliseerde huwelijken. Zijn stijl wordt vaak omschreven als geherdefinieërde romantiek.

Davy werk heel graag met bruidsparen die houden van een gepersonaliseerd huwelijk tot in detail uitgewerkt, waarbij ze op de huwelijksdag zorgeloos kunnen genieten te samen met hun gasten.

En vele andere

We kunnen je ook met diverse andere wedding planners en evenementenbureaus in contact brengen, dus vraag maar raak!

Catering

 

Enkele corporate klanten

DJ Crew mocht voor heel wat particuliere klanten en vele bedrijven de muzikale omkadering verzorgen. Omwille van privacy redenen geven we de namen van onze particuliere klanten liever niet vrij, maar als je benieuwd bent welke bedrijven in het verleden al met ons hebben samengewerkt, dan vind je hier alvast enkele klinkende namen:

Barry Callebaut | Mercedes – Benz | GMS Leuven | Infrax | Nissan (Zaventem) | NOVA Relocation Group | Atlas Copco | Deloitte Consulting | UZ Gasthuisberg | Pretland | Bam Alliance 3 | Kbc | Borealis, …

Ontbreekt er een link op deze pagina? Laat het ons weten, we voegen hem graag toe.