Wat bezielt dj bexx uit Vlaams-Brabant?

Over de visie achter dit DJ collectief

Ronny Vandermosten

Als DJ hoor, spreek en voel je muziek. De vibes hangen constant in de lucht!

Wat volgens ons het verschil maakt tussen een goede en een hele goede dj zoals DJ Bexx uit Vlaams-Brabant of een van de vele andere dj’s bij DJ Crew? Het correct aanvoelen van wat het publiek wil, verwacht of zou verrassen als volgende plaat. De juiste plaat op het juiste moment is exact wat je nodig hebt om de dansvloer te doen ontploffen.

Als de overgangen correct gemixt worden tenminste en daarvoor is ook ervaring een heel belangrijke factor. De DJ Crew dj’s spelen al jaren met discobars op verschillende feesten, maar bezieler Bexx draait ook in heel wat party clubs in Vlaams-Brabant en in de rest van Vlaanderen. Party people die vaak voor de dj staan, zijn ongetwijfeld het meest kritische publiek. Zij verwachten niet minder dan een spotless sound, een onverwachte groove en the perfect mix! Dus daar gaan we voor, elke keer opnieuw.

Als het kriebelt, moet je dansen !

Ook wij staan niet stil achter de draaitafel. Je zal ons wel eens zien meeshaken op de beat, maar daar blijft het bij. Wij houden helemaal niet van dj’s die geregeld de microfoon nemen en heel wat onzin uitkramen. Muziek vertelt veel meer en klinkt veel beter!

Alleen op de dansvloer of draaien voor enkelingen, dat is niet de bedoeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op de dansvloer kan uitleven. Hoewel we als party dj in de clubs een specifieke stijl en de modernste beats draaien, zullen we voor private feesten altijd een all-round repertoire voorzien. Wees gerust, wij hebben duizenden nummers bij dus jouw verzoeknummertje zit er vast ook wel tussen. Een klein geheimpje? Als music professional hebben wij zelfs geen voorkeur voor een bepaalde stijl, wij horen echt (bijna) alle stijlen even graag.

Get to know us

Hoe de dj en zijn persoonlijkheid eruit zien, is helemaal ondergeschikt aan hoe die klinkt. Beoordeel zelf onze sound en luister naar enkele van onze geluidsfragmenten. Niet helemaal wat je zocht? Neem gerust even contact op en vraag naar een fragment dat beter bij jouw feestideeën aansluit. Elk feest is uniek en daarom passen wij de playlist en de sfeer altijd helemaal aan jouw wensen en voorkeuren aan.

Tot hoors?